Vi hjälper er hitta teknisk kompetens

Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av ingenjörer och tekniker. Anledningen till att arbeta med oss är att du kräver hög kvalitet och vill ha ett rekryteringsföretag som förstår de utmaningar du står inför.

Våra affärsområden

Energi

IT

Teknik

Administration

Våra tjänster

Vi hjälper er oavsett om målet är att rekrytera en person direkt eller att hyra personal. Vi skräddarsyr våra lösningar efter ert behov och anpassar processen därefter.

Rekrytering

Vår rekryteringslösning är ett bra val för er som har det uttalade målet att anställa en person direkt till er verksamhet, men vill överlämna så mycket av processen som möjligt.

 

LÄS MER ➔

Konsultuthyrning

Att hyra en konsult från oss innebär att ni som företag snabbt kan få hjälp med bemanning av den kompetens ni har behov av. En lösning som ger er stor flexibilitet och trygghet.

LÄS MER ➔

Konsultrekrytering

Vi erbjuder även tjänsten konsultrekrytering vilken innebär att ni som kund efter bestämd tid kan ta över konsulten.

LÄS MER ➔

Intresserad av att få hjälp med kompetenstillförsel?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h!

Ingenjörer i fokus

Höjden och bredden är stor på dem vi tillsätter. I de uppdrag vi genomfört den senaste tiden hittar man såväl nyexaminerade ingenjörer som erfarna tekniker och projektledare med över 20 års erfarenhet.

Vi utgår alltid från den enskilda individens förutsättningar och potential och matchar kompetens och egenskaper med er organisations specifika behov. På så vis levererar vi en person med driv och hjärta för uppgiften. 

Varför Snille?

Anledningen till att arbeta med oss är att du kräver hög kvalitet och vill ha ett rekryteringsföretag som förstår de utmaningar du står inför. Du värderar varje anställd högt och vill att precis rätt personer ska vara på precis rätt plats i din organisation. Tack vare vår tekniska bakgrund har vi förmågan att förstå, verkligen förstå, dina behov och sedan omsätta dessa behov i en sökning som hittar även svårfunna kompetenser.

I mångt och mycket är allt vi vill att just hjälpa våra medmänniskor, teknikerna och ingenjörerna, att utvecklas. Därmed är det enkelt för oss att vara engagerade i det vi gör. 

Kompetensbaserat & Fördomsfritt

Vi drivs av att hjälpa ingenjörer och tekniker hitta den plats där de kan få de bästa förutsättningarna för maximal utveckling och trivsel. För att lyckas med detta tror vi på en kompetensbaserad och fördomsfri rekryteringsprocess. 

LÄS MER ➔

Vad säger våra tidigare kunder?

”Det var en ny roll i vår organisation som vi tillsatte så våra erfarenheter kring vad som krävdes var inte så stor. Jag kunde på en mer övergripande nivå berätta om rollen samt kraven och med hjälp av Snilles erfarenheter och förståelse för teknik kunde vi tillsammans ta fram en kravprofil med rätt förutsättningar.” 

Mårten

CIO, Axload

”Snille finns alltid där när vi behöver fylla på med kompetens och resurser. De hittar den rätta kompetensen till vår verksamhet både när det gäller rekrytering eller hyrköp. De är alltid tillmötesgående och utför sina uppdrag utan onödigt krångel. Rekommenderar Snille Bemanning!”

Pia Bergqvist

HR Chef, Söderenergi AB