Vi tar tillvara på din kompetens

Hos oss kan du som är Tekniker eller Ingenjör söka jobb inom många delar av teknikbranschen, oavsett om målet är att bli anställd hos en av våra kunder eller att jobba som konsult.

f

Rekryteringsprocessen

Våra rekryterare arbetar varje dag med att hitta, attrahera och tillsätta duktiga personer som dig hos våra kunder. Vår rekryterings-process bygger på en fördomsfri och kompetensbaserad modell i 3 steg.

LÄS MER ➔

Att jobba som konsult

Som konsult hos oss hamnar du i ett tydligt tekniksammanhang med kollegor inom tekniksektorns alla områden. Vårt mål är att ge dig möjlighet att utvecklas i den riktning du vill och vi använder vår kunskap och inblick i branschen till detta.

LÄS MER ➔

Lediga jobb just nu

Vad säger våra konsulter och de vi rekryterat?

”Snille som arbetsgivare är den bästa arbetsgivare jag någonsin haft och det är med glädje och stolthet jag talar om vilket företag jag representerar vid en presentation.”
Roger

Underhållschef

”För mig har Snille gjort stor skillnad och hjälpt mig så att jag kunnat komma till nästa steg i min karriär och i mitt liv. Jag har redan rekommenderat Snille vidare eftersom jag känner att de verkligen bryr sig om att föra samman talanger och företag.”
Priscila

Process and Business Leader

”Snille såg potentialen hos mig som ingen annan såg. Som arbetssökande träffade jag under en längre period ett flertal företag utan att de förstod min specialistkompetens. Snille däremot förstod och såg potentialen hos mig och hittade en perfekt matchning.”
Mikael

Medicinsk Projektledare

Våra vanligaste frågor och svar

Läs om de vanligaste frågorna och svaren angående att arbeta som konsult eller att ingå en rekryteringsprocess hos oss.

Connecta med oss!

Om du connectar med oss och fyller i din personliga profil så ökar det chanserna för oss att hitta en bra match för dig. Vi kommer hålla dig uppdaterad med nya jobb som vi tror passar dig. Tack för visat intresse.

Läs våra artiklar och ta del av inspiration och tips
gällande att söka jobb!

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi publicerar löpande artiklar med fokus på teknikbranschen och de senaste nyheterna och tipsen gällande att söka jobb och arbeta som konsult.

Anmäl dig för att ta del av nyhetsutskicket!