NYHET – Förlängt ramavtal med Svenska Kraftnät

av | 15 dec 2020 | Energibranschen, Nyheter

Svenska Kraftnät gick i slutet på 2019 ut med sin upphandling för ramavtal där vi på Snille blev en av de vinnande anbudsgivarna för rekrytering av ingenjörer, tekniker och kompetenser inom IT.

Vi är superglada över att Svenska Kraftnät har nyttjat optionen om att förlänga ramavtalet med oss på Snille Bemanning och att vi därför även under 2021 kommer att ha ett fortsatt samarbetet.  

Foto: Svenska Kraftnät, Bo Dahlin

Nyfiken på jobb inom Energibranschen?

Energibranschen är beroende av att fler människor kommer in i branschen för att bidra med med nya perspektiv och kompetens, bred såväl som spetsinriktad. På Snille kan du som är tekniker eller ingenjör och nyfiken på energibranschen söka jobb hos flera intressanta energiföretag i framkant. Vi har lång erfarenhet av att både tillsätta och hyra ut duktiga ingenjörer och tekniker och hjälper dig gärna att hitta nästa steg för just din karriär!

Fler inlägg

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi publicerar löpande artiklar med fokus på teknikbranschen och de senaste nyheterna gällande rekryterings- och bemanningsbranschen.

Anmäl dig för att ta del av nyhetsutskicket!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?