pilar_stor  Vårt yttersta mål är att sätta teknik- och ingenjörsverige på världskartan. I det här informationsflödet gör vi det på två sätt. Dels genom att sammanfatta de områden vi övervakar, och dels genom att erbjuda bra tips på det vi är bästa på: kompetenstillförsel. Vårt fokus kommer alltid ligga nära tekniken inom Sveriges gränser.

Whitepaper – Intervjumetodik

Här finner du en guide som vi skapat utifrån vår mångåriga erfarenhet av rekrytering till teknikbranschen. I denna guide fokuserar vi på bra intervjumetodik och hur du lyckas få ut det bästa möjliga från en intervju.

Spelplanen ändras med GDPR

25 maj 2018 börjar nya lagen GDPR gälla i hela EU. Denna lag ersätter Personuppgiftslagen och förbättrar integritetsskyddet för individen. Men vad innebär denna lag för alla företag, och vad behöver du tänka på?

3D-glasögon på bönsyrsor

Forskare tror att de med hjälp av tester på en bönsyrsa hittat en ny typ av mindre komplex 3D-syn som skulle kunna förenkla sättet en maskin processar bilder i 3D.

Kiselchip mot cancer

Forskare från KTH, KI och Acreo håller tillsammans på att hitta en lösning på hur man på ett tidigt skede i cancerns utveckling ska kunna upptäcka den vanligaste formen av lungcancer. Lösningen innehåller ett kiselchip

Åk Snowboard som friskvård

Nu har skatteverket öppnat upp för möjligheten att erbjuda nya former av friskvård till företagets personal. Läs mer om dina möjligheter.

Anmäl dig till vårt E-postutskick!

Här publicerar vi nya artiklar med fokus på innovation och HR inom Sveriges gränser. Vårt E-postutskick som kommer ut några gånger om året summerar de mest intressanta nyheterna. Anmäl dig nedan.

*=Obligatoriskt

Registrera ditt CV på 30 sekunder

Gör det nu!