Bli franchisetagare hos oss på Snille!

Vill du verka som egenföretagare inom ett etablerat koncept inom kompetensförsörjning?

Som franchisetagare på Snille blir du egenföretagare i ett större sammanhang. Det viktigaste för oss är att du kan bygga värde och intjäning i ditt bolag. 

Hos oss kommer du i synnerhet att arbeta med försäljning av Snilles tjänster, rekrytering och konsultuthyrning av ingenjörer och tekniker mot företag inom främst tekniksektorn. Du ansvarar för dina kunder och att bygga upp starka kundrelationer, du har även möjlighet att hjälpa Snille att utveckla befintliga kunder. Du är din egen chef och sätter dina egna mål och arbetstider, men hela tiden med vår etablerade organisation i ryggen. Så som du växer i din roll kan även din del av processerna växa. Vi som organisation kommer ha mål du kan komma att bidra till men det är du som sätter dina egna mål.

All stöttning som du behöver inom marknad, sälj, leverans och personal finns hos Snille och du startar upp med redan färdiga processer och rutiner, offerter och avtal.

Varför Snille?

Snille Bemanning är nischat mot teknik och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning inom flera delar av teknikbranschen. Anledningen till att våra kunder vill arbeta med oss är att de kräver hög kvalitet och vill ha ett rekryteringsföretag som förstår de utmaningar de står inför.

Tack vare Snilles tekniska bakgrund och långa erfarenhet inom branschen har vi förmågan att verkligen förstå våra kunders behov och sedan omsätta dessa behov i en sökning som hittar även svårfunna tekniska kompetenser. Vi ser till att våra kunder alltid får rätt kompetens som de behöver för att matcha organisationens specifika behov och levererar en person med hjärta och driv för uppgiften

Vad?

Verka som egenföretagare inom ett etablerat koncept inom kompetensförsörjning

Hur?

Tillsammans med oss på Snille erbjuda Rekrytering, Konsultuthyrning och Konsultrekrytering

Varför?

Hjälpa kunder inom teknik- och energibranschen att få tag i rätt teknisk kompetens.

Intresserad av att bli franchisetagare?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Eller ring mig! 

Robert Lindberg

CEO & Sales

08-562 159 21