Hemrobot årets julklapp 2019?

av | 28 feb 2019 | Innovation, Tekniknytt

Redan 2018 på CES-mässan visade robottillverkaren Temi upp en version av sin hemrobot kallad Temi. Nu är Temi tillbaka med en ny version av sin uppskattade robot. I den nya versionen har man bland annat uppdaterat mjukvaran och kan röststyra roboten med Amazons AI-assistent Alexa. Själva roboten är duktig på att manövrera sig själv i hemmet och har både kamera, skärm och massor med sensorer. Då roboten saknar armar är den framförallt användbar för att springa enklare ärenden, svara på frågor och självklart kontakta dina vänner med videosamtal. Den har även en trådlös laddare i bordet bakom skärmen. ”Det är inte den vackraste, men kanske en av de mest användbara hemrobotarna hittills” skriver Cnet.

För endast $1499 får du dig en egen hemrobot. Kanske blir det årets julklapp 2019?

Läs mer

  • På Robot Temis webb här
  • om roboten hos Cnet här

Fler inlägg

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Bilindustrins mest udda patent

Bilindustrins mest udda patent

Bilindustrin har generellt varit mycket bra på att implementera ny teknik. Men även en del mindre lyckade idéer och udda patent har uppkommit genom åren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi publicerar löpande artiklar med fokus på teknikbranschen och de senaste nyheterna gällande rekryterings- och bemanningsbranschen.

Anmäl dig för att ta del av nyhetsutskicket!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?