Gör karriär som ett Snille!

Lediga jobb just nu

 • Servicetekniker / Instrumenttekniker till SICK

  Vi söker en resande Servicetekniker med instrumentkunskap till SICK.

   

  Dina arbetsuppgifter

  Som resande servicetekniker kommer du arbeta med installation, teknisk service och förebyggande underhåll. Vi söker dig som tidigare arbetat som Instrumenttekniker, automationstekniker eller liknande och besitter stor instrumentkunskap samt el-kunskap då arbetet även innefattar att läsa el-ritningar. Du kommer även sköta dokumentation av arbetsorderna i CRM samt programmera och felsöka i PLC. 

  För att lyckas bra i rollen är det viktigt att du besitter god social kompetens då mycket av arbetet sker ute hos kund. Det är viktigt att lyssna till kundernas behov och önskemål och alltid arbeta mot målet nöjd kund. 

  Detta är en direktrekrytering till SICK där vi på Snille sköter rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är förlagda mån-fre 7-16. Resor med övernattningar uppskattas vara ca 50 st per år. 

  Din profil

  Krav

  • Gymnasieexamen från tekniskt gymnasium
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som Servicetekniker, Instrumenttekniker eller liknande
  • Erfarenhet och/eller kunskap om PLC-programmering
  • Mycket bra förmåga att läsa och förstå mekaniska ritningar och el-ritningar
  • Mycket bra kunskaper i Svenska och Engelska både tal och skrift
  • B-körkort

  Meriterande

  • El-kompetens
  • Tidigare erfarenhet från CRM-system

  Som person söker vi dig som är en problemlösare, du är van att arbeta målstyrt och är flexibel, strukturerad och ordningsam i ditt arbete. Du är en teknisk intresserad lagspelare som är van vid serviceyrket och att arbeta mot målet nöjda kunder. 

  Om företaget

  SICK AB och SICK AS ingår i koncernen SICK som grundades 1946. Med ca 10 000 anställda och en global verksamhet är de idag en världsledande tillverkare av sensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering. Företagets primära marknadsfokus ligger i Europa. De är idag 75 anställda med en omsättning på ca 400 miljoner SEK. Verksamheten är idag indelad i affärsområdena Factory Automation, Logistics Automation och Process Automation. SICK har ett stort produktutbud med egen utveckling och klassas som marknadsledande på sensorer. 

  Se företagsfilm på YouTube: 

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Sista ansökningsdag är 29 augusti. Intervjuer kommer att ske från vecka 35 och framåt.  Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på lena@snille.se. Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail. 

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-28
 • Process Safety Management Engineer till Sherwin-Williams

  Vi söker nu en analytisk och kunnig medarbetare för att bistå Sherwin-Williams med stöd och ledning i Process/Säkerhet. Vi söker dig som har god kunskap i risk management/säkerhet. Du är strukturerad, pedagogisk, analytisk och en god relationsskapare.  

   

  Dina arbetsuppgifter

  Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bedrivas mycket operativt, verksamhetsnära i fabrikerna i Bellö, Märsta och distributionscentralen i Nässjö.

  • Verka som intern rådgivare och stöd för chefer och övriga funktioner och roller i frågor kring säkerhetsplanering.
  • Medverkan och koordinering vid framtagande av riskanalyser och riskbedömningar.
  • Genomföra interna revisioner samt medverka till att eventuella avvikelser, anmärkningar och observationer blir åtgärdade.
  • Stöd vid utredning av incidenter/olyckor och uppföljning av att åtgärder genomförs

  Detta är en fast anställning och du ansvarar för fabrikerna i Bellö och Märsta.                                                     

  Din profil

  • Högskoleutbildning inom process, säkerhet eller kemi
  • Några års erfarenhet av arbete med processer, risker och/eller säkerhet inom produktion/tillverkning
  • Goda kunskaper om svenska miljö- och arbetsmiljölagar
  • God kunskap om kemikaliehantering och ATEX miljö.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kunskap i Office 365

  Att ha ett kritiskt tänkande, förmåga att arbeta motivera kollegor och samtidigt vara en god kommunikatör och relationsbyggare är viktiga egenskaper. Du trivs med att arbeta i en miljö med stor och varierande kontaktyta. Du är strukturerad och ansvarsfull och har förmågan att dela med dig av din kunskap till andra.

  Om företaget

  Sherwin-Williams grundades 1866 och är idag ett globalt ledande företag inom tillverkning, utveckling, distribution och försäljning av ytbehandlingar och relaterade produkter till professionella, industriella och kommersiella kunder och slutkonsumenter. Sherwin-Williams har mer än 61000 anställda på sex kontinenter som jobbar intensivt för att kunna leverera den snabba och flexibla support och expertis som målare, målarfirmor, OEM-företag, specifikatörer, arkitekter, konstruktörer och hemmafixare förlitar sig på. Läs mer på www.sherwin-williams.com

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Sista ansökningsdag är 29 augusti. Intervjuer kommer att ske från vecka 35 och framåt. . Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på . Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail. 

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-28
 • Byggservicechef till Mälardrottningens Bygg & Fastigheter

  Vi söker en Byggservicechef till Mälardrottningens Bygg & Fastighet. För att passa i rollen bör du ha minst 10 års erfarenhet inom branschen som byggservicechef eller platschef med motsvarande arbetsuppgifter.  

  Dina arbetsuppgifter

  I din roll som Byggservicechef kommer du ha stort inflytande och frihet att styra och utveckla affärsverksamheten Byggservice hos Mälardrottningens Bygg & Fastighet (MBF). Du kommer att driva egna projekt och sköta befintliga kundrelationer samtidigt som du kommer arbeta i en roll med chefsansvar över en mindre grupp arbetsledare. Du kommer även att arbeta med byggserviceuppdrag och entreprenader via ramavtal upphandlade på LOU och ansvara för att räkna och lämna anbud på dessa. Du kommer att arbeta i ett team med engagerad personal, korta ledtider och högt i tak. 

  Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att leda, engagera och utveckla din personalgrupp. Gruppen består idag av 2 st arbetsledare samt 16 st byggservicesnickare.
  • Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträvar nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Marknadsaktiviteter, bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generar i merförsäljning.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp med stöttning av vd samt ekonomi.
  • Genomföra medarbetarsamtal samt lönesamtal
  • Rapportering till VD

  Detta är en direktrekrytering till MBF där vi på Snille sköter rekryteringsprocessen.

  Din profil

  Krav

  • YH -utbildning ex byggteknisk utbildning
  • Mellan 10-15 års branscherfarenhet
  • Tidigare erfarenhet som byggservicechef
  • Drivit egna projekt mellan 1000kr-6Mkr
  • Har haft ekonomiskt ansvar
  • Väl insatt i regelverket kring LOU
  • Svenska flytande i tal och skrift och engelska goda kunskaper i tal och skrift
  • B-körkort

  Meriterande

  • Erfarenhet och kunskap inom entreprenad juridik
  • Kunskap i Excel
  • Erfarenhet och kunskap gällande inköp
  • BAS U/P
  • Betong klass 2

  Vi söker dig som har stor vana med kundkontakter samt personalansvar. Du är säljande, social och utåtriktad. Är ansvarstagande, driven och självgående. 

  Om företaget

  Mälardrottningens Bygg & Fastigheter omvandlar dagligen hundratals problem och utmaningar till lösningar. Företaget arbetar i första hand mot stad och kommun gällande entreprenadarbeten och byggservice och deras geografiska område sträcker sig inom en 20 mila radie från Stockholm. 

  Uppdrag sträcker sig från enklare arbeten till mer omfattade och komplexa där hög kvalitet alltid är vårt ledord. Typiska arbeten som utförs är renoveringar efter vattenskador, takarbeten, brandskador, markarbeten, stambyten, lokalanpassningar m.m. Arbeten utförs omkring och i lägenheter, skolor, sjukhus, ålderdomshem, kontorslokaler, laboratorier och fabriksmiljöer. Oavsett om det gäller en totalentreprenad eller ett mindre byggserviceuppdrag, så ligger framgången oftast i att se till de små detaljerna. Företagets ledord har alltsedan starten 1993 varit kunskap och kvalitet.

  Företaget arbetar ständigt med att underhålla och bygga kunskapen inom företaget med regelbundna vidareutbildningar och de är sedan 2007 BF9K-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Sista ansökningsdag är 16 augusti. Intervjuer kommer att ske från vecka 33 och framåt. 

  Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på 

  Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail. 

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-15
 • Utredningsledare till Svenska Kraftnät

  Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Sök då tjänsten som utredningsledare på Svenska kraftnät!

  Hos Svenska Kraftnät får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du ges möjlighet till specialisering kopplat till din kompetens och ditt intresse. Du kommer att tillhöra enheten Reinvestering och Utredning som bland annat ansvarar för att hålla samman och driva utredningar för anläggningsprojekt i det svenska transmissionsnätet. Resultatet ligger till grund för projektering, följande upphandling och genomförande av Svenska kraftnäts anläggningsprojekt. Enheten tar även fram underlag för beslutsfattande och tecknande av avtal med nätägare.

  Dina arbetsuppgifter

  Rollen som utredningsledare, för anläggningsprojekt av reinvestering av stationer och ledningar, innebär att planera, leda, koordinera och följa upp arbetet i utredningsfasen för att säkerställa synkronisering mellan olika delutredningar.

  Utredningsarbetet består bland annat av att leda en utredningsgrupp för att definiera behov, projektomfattning, stationsutföranden, stationsplacering och möjliga ledningssträckningar. Dessutom att identifiera risker gällande arbetsmiljö, säkerhet, miljöpåverkan, avbrott m m. I arbetet ingår även att ta fram ekonomiskt investeringsunderlag samt tidplan för genomförande och kontakt med externa parter som exempelvis andra nätägare.

  Detta är en direktrekrytering till Svenska Kraftnät. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg, tjänsteresor kan förekomma i viss mån.

  Din profil

  Krav:

  • Du har minst tre års erfarenhet från elkraft- eller energibranschen, gärna inom förprojektering/projektering av stationer och/eller ledningar.
  • Du har högskole- eller civilingenjörsingenjörsexamen, gärna inom elektroteknik eller elkraft alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad så som vi bedömer likvärdig.
  • God förmåga att kommunicera och att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
  • Vana av att arbeta i projektform med koordinering av komplexa uppgifter i samverkan med andra.
  • Erfarenhet av projektledning med tydligt ansvar för budget, prognos, tidplan och projektteam.
  • B-körkort.
  • Fem års erfarenhet från el- eller energibranschen är meriterande.

  Dina personliga egenskaper:
  Arbetet består till stor del av samordning och koordinering av/med en utredningsgrupp. Vi söker därför dig som har god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du arbetar självständigt, är strukturerad och har en god problemlösande förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Om företaget

  På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

  Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten genom att följa länken nedan. Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti, intervjuer sker direkt efter sista ansökningsdag.

  Vill du veta mer: Kontakta rekryteringsansvarig Lena Sköld 08-562 159 19, alternativt rekryterande chef Martin Görnebrand, tel 010-475 86 35 eller HR-partner Ann-Britt Andersson 010-475 85 28. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel 010-475 82 91. 

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-24
 • Planerare Luftledning till Svenska Kraftnät

  Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Sök då tjänsten som Planerare Luftledning på Svenska kraftnät!

  Hos Svenska Kraftnät får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du ges möjlighet till specialisering kopplat till din kompetens och ditt intresse. Du kommer att tillhöra enheten Reinvestering och Utredning som bland annat ansvarar för att hålla samman och driva utredningar för anläggningsprojekt i det svenska transmissionsnätet. Resultatet ligger till grund för projektering, följande upphandling och genomförande av Svenska kraftnäts anläggningsprojekt. Enheten tar även fram underlag för beslutsfattande och tecknande av avtal med nätägare.

  Dina arbetsuppgifter

  En bra operativ förvaltning kräver en bra strategi och planering för att rätt reinvesteringar genomförs i rätt omfattning och vid rätt tidpunkt. Tjänsten som planerare luftledning det innebär att samordna det operativa planeringsarbetet för bl.a. mätning av S & B.

  Att med utgångspunkt från Svenska kraftnäts förvaltningsstrategi och underhåll ansvara för att behov av mätningar initieras för våra luftledningar och att dessa be synliggörs och att vi får framdrift i behovs- och utredningsfasen så att projektstart kan ske med rätt omfattning och vid rätt tidpunkt. Arbetet innebär också att bevaka att pågående projekt kan leverera enligt beställarens önskemål.

  Mycket av arbetet innebär att synliggöra och planera in reinvesteringar som behöver ha utrednings- och projektstart i tidsspannen nutid och närmaste året. Men hela planeringsarbetet sträcker sig många årtionden framåt då vi har anläggningsdelar som har en beräknad teknisk livslängd på uppemot 100 år.

  Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg, tjänsteresor kan förekomma i viss mån.

  Din profil

  Krav

  • Du har högskole- eller civilingenjörsingenjörsexamen, gärna inom elektroteknik eller elkraft alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad så som vi bedömer likvärdig
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete kopplat till luftledning för region- eller transmissionsnät
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete i en samordnande roll 

  Önskvärda krav: 

  • Minst 8 års erfarenhet av arbete kopplat till luftledning på region- eller transmissionsnät. 
  • Erfarenhet av bedömning av tid och kostnad för ledningsprojekt.
  • Erfarenhet av komponentuppbyggnad av luftledning 

  Dina personliga egenskaper:

  Arbetet består till stor del av samordning och koordinering av/med en utredningsgrupp. Vi söker därför dig som har god samarbets- och kommunikativ förmåga. Du arbetar självständigt, är strukturerad och har en god problemlösande förmåga.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Om företaget

  På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

  Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten genom att följa länken nedan. Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti, intervjuer sker direkt efter sista ansökningsdag.

  Vill du veta mer: Kontakta rekryteringsansvarig Lena Sköld 08-562 159 19, alternativt rekryterande chef Martin Görnebrand, tel 010-475 86 35 eller HR-partner Ann-Britt Andersson 010-475 85 28. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel 010-475 82 91. 

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-24
 • Drifttekniker/Maskinmästare till Söderenergi

  Vill du vara med och skapa ett mer hållbart samhälle? Söderenergi gör skillnad varje dag och sysselsätter allt ifrån drifttekniker och ingenjörer till miljösamordnare och ekonomer. I takt med att samhället förändras, utvecklas verksamheten och behovet av ny kompetens. Därför är de beroende av att fler människor som du kommer dit och tillför ditt kunnande, nya perspektiv och innovativa idéer.

  Det är 148 personer med en bred yrkeskompetens som arbetar på Söderenergi, lagom stort för att det ska finnas utvecklingsmöjligheter och lagom litet för att skapa trygghet och möjlighet att lära känna varandra. De har en intressant och spännande teknisk utveckling. Söderenergis engagerade, kompetenta och ansvarstagande medarbetare är den viktigaste tillgången. Här tänker de framåt och det är det som får medarbetarna att vilja stanna kvar. Hur tänker du?

   

  Dina arbetsuppgifter

  Att arbeta på Söderenergi innebär att du är ute i anläggningarna och säkrar avställningar inför underhållsinsatser. Det innebär driftövervakning samt skötseln av löpande drift och underhållningsarbete på anläggningarna. Som drifttekniker/maskinmästare kommer du att ingå i ett av 6 skiftlag, beredskap ingår.                                              

  Detta är en anställning hos Söderenergi. Inför anställning kommer du att genomgå en bakgrundskontroll, hälso-/drogkontroll.

  Din profil

  • Teknisk utbildning inom drift, underhåll eller sjöingenjör
  • Erfarenhet av drift- och underhåll av vattenverk, fjärrvärme eller processindustrin
  • Kunskap och erfarenhet inom Mekanik, Styr och Reglerteknik
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • God datavana

  Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och att bra på att samarbeta med andra men driver dina uppgifter självständigt. Som Maskinmästare behöver du vara strukturerad, service- och målinriktad.  Du behöver ha god processförståelse och kan enkelt se helheten i ditt dagliga arbete.

  Om företaget

  Söderenergi producerar fjärrvärme för cirka 300 000 personer, kontor och industrier i södra Storstockholm samt el motsvarande förbrukningen i 100 000 hushåll. För dig som brinner för teknik kommer denna tjänst att innebära spännande utmaningar och mycket att lära. Inom Söderenergi erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling.

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Sista ansökningsdag är 16 augusti. Intervjuer kommer att ske från vecka 33 och framåt.  Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på . Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail. 

  Plats:

  Södertälje

  Ansök senast:

  2021-08-15
 • Konstruktör till W-M Alitea

  Vi söker en Konstruktör till W-M Alitea AB som tillsammans med OEM-teamet ska arbeta med design, utveckling, konstruktion och testning av Aliteas produktutbud inom peristaltiska pumpar åt OEM-kunder.

  Dina arbetsuppgifter

  Aliteas produktportfölj består av standard och kundanpassade peristaltiska pumpar. Som konstruktör hos Alitea kommer du att stötta OEM-teamet med utveckling, konstruktion, testning och validering av ändringar. Du kommer även ha tekniskt ansvar för delar av standardsortimentet. Du ingår i ett team bestående av applikationsingenjörer, konstruktörer och testingenjör. I arbetsuppgifterna ingår även att bistå med teknisk expertis till produktion och inköp.

  Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckling och anpassningen av pumpar i Alitea-produktsortimentet för att säkerställa kundens krav
  • Framtagning av ritningar och modeller i 3D CAD-programvara (Creo) och att utforma ändringar och utföra riskbedömning av de delar som ska utvecklas
  • Ansvara för korrekt data och teknisk dokumentation som kommer att användas på företagets webbplats, broschyrer, datablad och manualer
  • Arbeta med testingenjör för att ta fram testplaner och verifieringar
  • Ansvara för det tekniska produktägarskapet för ett antal av Aliteas standard pumpmodeller
  • Produktvård av artiklar som tillhör Aliteas sortiment samt underhåll av tillhörande underlag

  Detta är en direktanställning hos W-M Alitea AB där Snille Bemanning sköter rekryteringsprocessen.

  Din profil

  För att passa i rollen ser vi gärna att du är en mekanisk ingenjör med intresse för elektronik. Du är flexibel och arbetar hela tiden lösningsorienterat med målet att säkerställa kundens önskade specifikationer och anpassningsförfrågningar. Du håller ordning och reda på underlag och dokumentation.  Du är social och tycker att det är kul att arbeta praktiskt.

  Krav

  • Civilingenjörsutbildning alternativt högskoleingenjör inom Maskinteknik eller liknande 
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst inom mekanisk konstruktion och design
  • Kunskap och erfarenhet inom konstruktion för tillverknings- och monteringsprocessen
  • Flytande svenska och engelska såväl tal som skrift

  Meriterande

  • Erfarenhet från konstruktion av utrustning av medicinskutrustning 
  • Erfarenhet av produktvård
  • Tidigare erfarenhet och god kunskap om gjutning av plast eller annan tillverkningsteknik
  • Kunskap om relevanta standarder och föreskrifter som krävs och dess tillämpningar
  • Kunskap om CE-märkning
  • Affärssystemet AX
  • Creo/Windchill
  • FMEA
  • FEM beräkning

  Om företaget

  Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) är världsledande inom nischen peristaltiska pumpar och tillhörande tillbehör för livsmedels-, läkemedels-, kemi- och miljöindustrin. WMFTG är en global verksamhet med fabriker och kontor över hela världen. Verksamheten består av ett flertal företag där W-M Alitea AB tillverkar pumphuvuden och panelmonterade enheter för OEM-kunder, utrustnings- och maskintillverkare. 

  På Aliteas kontor i Hammarby sjöstad råder en familjär stämning och ett nära samarbete mellan avdelningarna, mycket tack vare att även produktionen sker på samma våning. Verksamheten består av närmare 50 anställda. På Alitea står du inför olika utmaningar varje dag. Du har chansen att drömma större och arbeta smartare.

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Sista ansökningsdag är 16 augusti. Intervjuer kommer att påbörjas från och med vecka 33. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena Sköld på telefon 08-562 159 19 eller på . Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail.   Nyckelord: Design for Manufacturing & Assembly, OEM Engineering, Design Customization Engineer, Peristaltic pump

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-15
 • IT-tekniker Drift & Support till Snille Networks

  Vi söker en IT-tekniker inom Drift & Support till vårt systerbolag Snille Networks!

  För att passa i rollen bör du vara utbildad inom IT-området och intresserad av att fortsätta utveckla en bred kunskap inom IT och teknik. Snille Networks är en IT-partner med nära relationer till sina kunder i det små och medelstora segmentet där du med bred teknikkompetens ska hjälpa kunden till rätt lösningar. Du är en del av vår interna IT-grupp och arbetar såväl internt som externt med din kompetens.

   

  Dina arbetsuppgifter

  På företaget kommer du att tillsammans med dina seniora kollegor att hjälpa kunderna förverkliga deras behov med det senaste inom moderna IT-lösningar. Du utgår från kontoret i centrala Stockholm mitt emot centralstationen i fräscha lokaler och ditt dagliga arbete kommer vara såväl på kontoret som ute hos kund. 

  Dina arbetsuppgifter ger dig stora möjligheter att själv styra över din egen kalender och dina arbetsuppgifter. Företaget jobbar kontinuerligt med att på lång sikt försäkra kundernas IT-miljöer vilket innebär att du även är med i planeringen, projekteringen och implementeringen av nya spännande investeringar i företagens IT-struktur.

  Du kommer att hantera många olika ärenden och kontakter parallellt i din vardag och din prioriteringsförmåga kommer vara en viktig resurs. Kundmiljöerna är uppbyggda på senaste tekniken och utgår ifrån Best Practice och Whitepapermodeller för att framtidssäkra miljöerna på bästa sätt, i kombination med innovativa skräddarsydda lösningar för att optimera kundernas IT-system.

  Din profil

  Krav

  • Utbildning inom IT-området inom nätverk, klient eller server. Troligen har du en KY-utbildning eller motsvarande inom området.
  • Några års arbetslivserfarenhet med god kunskap och förståelse kring arbetet som IT-konsult, servicedesk eller print alternativt att du är tekniskt lagd och kommer från projekt eller sälj.
  • Kunskap i Office 365 och nätverk
  • Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
  • Ordningsam
  • Hög servicekänsla

  Önskemål

  • B-körkort
  • Azure

  Vi ser att du är glad och social person som drivs av viljan att lösa problem och hjälpa människor med teknikproblem. Som person är du duktig på att hantera flera parallella processer, har ett ordningsamt sinne och är eller vill utvecklas inom projekt. Viktigast är att du sätter användaren i fokus och har en förståelse för användarens vardag samt hur IT för ett företag hänger ihop. Vi ser hellre att du har en bred IT-kunskap och viljan att lära dig mer än att du har riktat in dig på ett specifikt område.

  Du vill komma till en arbetsplats där gemensamheten prioriteras och du får träffa nya människor och knyta nya kontakter. Du har en hög servicekänsla och kan möta personer på olika nivåer. Resultatet av ditt arbete märks direkt och du får känna att du gör nytta. 

  Om företaget

  Företaget som söker dig är ett entreprenörsbolag och ingår i en företagsgrupp inom teknik med ett stort kontaktnät som kan bana väg för din framtida karriär. Här är ingenting omöjligt och du har stor möjlighet att påverka vilka verktyg och arbetsmetoder vi använder i framtiden.

  Om Snille

  Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

  Låter det intressant?

  Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! Vi behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor skicka ett mail till . Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail.

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-30
 • Fire & Security Projects Engineer to Evolution Gaming Group AB

  Evolution develops, produces, markets and licenses fully-integrated B2B Live Casino solutions to gaming operators. They have taken on the challenge to lead the way in one of the world’s most fast-moving industries. For this, they need more passionate, smart and new-thinking talents who want to be in the forefront of transforming an industry. 

  About the job

  As Fire & Security Projects Engineer you will manage and monitor low voltage projects and supervise specialists and sub-contractors working with the company`s electrical installations. You will ensure health and safety codes are obeyed at all times and complete quality assurance on all electrical and low voltage components and projects as well as writing up reports.

  Other obligations: 

  • To ensure procedures and schemes relating to electricals are drafted, documented, implemented and updated.
  • Prepares preliminary design of low voltage, intruder system, fire alarm and public address systems infrastructure for new locations, keeps records of changes and amends drawings if required.
  • Analyze technical drawings, interpreted specifications, and determine the low voltage requirements of a given project. 
  • Analyze and approve various construction and engineering plans.
  • Diagnose problems and troubleshooting equipment.
  • Ensuring all deadlines and budgetary requirements are met. 
  • Keeping abreast of the latest developments in engineering. 
  • Participates in preparing documentation for tender for electrical infrastructure supply and installation, evaluates received proposals and participates in commissioning of systems. 
  • Performs annual low voltage infrastructure audits, records audit results.
  • Develop recommendation and provide an estimate of the new or existing electricals development and improvement. 
  • Develop electrical infrastructure installation, transition
  • to service and maintenance policies for all Evolution locations. 
  • To organize and provide ongoing maintenance and support of the company`s electricals including distribution channels and nodes, UPS and power generators. 
  • To provide the company`s electricals monitoring, metering and analysis, and management of projects related to these tasks. 
  • To provide or organize out of office hours support to the electricals according to company`s SLAs.

  The employee is responsible for proper, high quality and timely execution of the job obligations.

  Profile

  Requirements:

  • Higher education in electrotechnical engineering
  • Excellent knowledge of English, knowledge of Russian is considered as an advantage
  • At least 3 years’ experience in electrical and low voltage design, maintenance and troubleshooting

  Personal attributes:

  • High sense of responsibility
  • The ability to work in team

  About Evolution Gaming Group AB

  Evolution is a leading international B2B provider of games and services in online casino. Operating in the forefront of our industry, we offer a turn-key solution for casino operators. Our licensees’ players can move flawlessly between mobile, tablet and desktop to play slots or live casino, which feature real tables with real dealers in real time. Our innovative and high-quality offer includes brands like Evolution Live, Red Tiger and NetEnt, and multiple award-winning international player product favorites, such as Crazy Time, Lightning Roulette and Gonzo’s Quest. Evolution is listed on Nasdaq Nordic with a MCAP of EUR 20+BN.

  Across our 20+ sites, we have 10 000+ people working in the fields of Product Innovation, Software Development, Game Presenters & Hosts, IT-support, Facility & Studio build as well as support services. Evolution provides a dynamic and creative work environment with a unique opportunity for the right people to enhance their skills and drive their passion. Our culture is rooted in Evolution’s core values ALIVE, do RIGHT and work TOGETHER and we operate guided by our vision to become the leading supplier of online casino in the world.

  Are you their next EVOlutioneer?

  Read more about working at Evolution here

  About Snille

  Snille Bemanning are working in the technical sector. The company started in 2005 and work with recruitment and with consultants both junior and senior positions in the technical industry. 

  We look forward to to your application!

  Apply below. 

  For more information about the role please contact , 08-562 159 19. The last day to apply is 16 August. Interviews will take place from week 33 onwards.

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-15
 • Electrical Design Engineer to Evolution Gaming Group AB

  Evolution develops, produces, markets and licenses fully-integrated B2B Live Casino solutions to gaming operators. They have taken on the challenge to lead the way in one of the world’s most fast-moving industries. For this, they need more passionate, smart and new-thinking talents who want to be in the forefront of transforming an industry. 

  Obligations                                                   

  • To ensure procedures and schemes relating to electrical are drafted, documented, implemented and updated.
  • Prepares preliminary design of electrical infrastructure for new locations, keeps records of changes and amends drawings if required.
  • Participates in preparing documentation for tender for electrical infrastructure supply and installation, evaluates received proposals and participates in commissioning of systems.
  • Performs annual electrical infrastructure audits, records audit results.
  • Develop recommendation and provide an estimate of the new or existing electrical development and improvement.
  • Develop electrical infrastructure installation, transition to service and maintenance policies for all Evolution locations.
  • To organize and provide ongoing maintenance and support of the company`s electrical including distribution channels and nodes, UPS and power generators.
  • To manage or supervise specialists and sub-contractors working with the company`s electrical installations
  • To provide the company`s electrical monitoring, metering and analysis, and management of projects related to these tasks.
  • To provide or organize out of office hours support to the electrical according to company`s SLAs.
  • Perform other duties, as asked by the manager, which are related to this position, and which meet the qualifications.
  • Replace colleagues during their vacations, sick leaves and other absences. Replacement takes place during working time, and it is not considered as additional work.

  Profile

  Requirements:

  • Higher education in electrical or technical engineering
  • Excellent knowledge of English
  • At least 3 years’ experience in electrical design, maintenance and troubleshooting

  Personal attributes:

  • High sense of responsibility 
  • The ability to work in a team

  About Evolution Gaming Group AB

  Evolution is a leading international B2B provider of games and services in online casino. Operating in the forefront of our industry, we offer a turn-key solution for casino operators. Our licensees’ players can move flawlessly between mobile, tablet and desktop to play slots or live casino, which feature real tables with real dealers in real time. Our innovative and high-quality offer includes brands like Evolution Live, Red Tiger and NetEnt, and multiple award-winning international player product favorites, such as Crazy Time, Lightning Roulette and Gonzo’s Quest. Evolution is listed on Nasdaq Nordic with a MCAP of EUR 20+BN.

  Across our 20+ sites, we have 10 000+ people working in the fields of Product Innovation, Software Development, Game Presenters & Hosts, IT-support, Facility & Studio build as well as support services. Evolution provides a dynamic and creative work environment with a unique opportunity for the right people to enhance their skills and drive their passion. Our culture is rooted in Evolution’s core values ALIVE, do RIGHT and work TOGETHER and we operate guided by our vision to become the leading supplier of online casino in the world.

  Are you their next EVOlutioneer?

  Read more about working at Evolution here

  About Snille

  Snille Bemanning are working in the technical sector. The company started in 2005 and work with recruitment and with consultants both junior and senior positions in the technical industry. 

  We look forward to to your application!

  Apply below. 

  For more information about the role please contact , 08-562 159 19. The last day to apply is 16 August. Interviews will take place from week 33 onwards.

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-15
 • HVAC Project Engineer to Evolution Gaming Group AB

  Evolution develops, produces, markets and licenses fully-integrated B2B Live Casino solutions to gaming operators. They have taken on the challenge to lead the way in one of the world’s most fast-moving industries. For this, they need more passionate, smart and new-thinking talents who want to be in the forefront of transforming an industry. 

  About the job

  Your responsibilities is provide planning, support, design and supervise of the company`s HVAC systems and Water/Sewage in various Evolution locations across the world.

  In case of malfunctions on the equipment, identifying the problem, requesting support from the manufacturer and carrying on correspondence with it, communicating the symptoms, performing the operations and taking the measures indicated. Finding the source of the problem and acting to remedy the situation in the shortest time possible.

  More obligations: 

  • Analyze technical drawings, interpreted specifications, and determine the HVAC requirements of a given project.
  • Liaise with other engineers external and internal to ensure overall customer satisfaction.
  • Manage and monitor all assigned HVAC projects and ensure health and safety codes are obeyed at all times.
  • Complete quality assurance on all HVAC components and projects and writing up reports.
  • Use CAD software to draft designs.
  • Analyze and approve various construction and engineering plans.      

  Profile

  Requirements:

  • Bachelor’s degree
  • Experience in the HVAC engineering industry / heat, gas and water technology engineering
  • Excellent knowledge of English
  • At least 3 years’ experience in air conditioning systems planning, designing
  • Knowledge of operation and maintenance of Air-cooled chillers, VRF-type system conditioning and air handling units

  Beneficial experiences:

  • HVAC designer and/or HVAC construction management
  • Experience in Sprinkler system

  Personal attributes:

  • High sense of responsibility
  • The ability to work both independently and as part of a team
  • Punctuality and ability to meet deadlines
  • Excellent oral and communication skills

  About Evolution Gaming Group AB

  Evolution is a leading international B2B provider of games and services in online casino. Operating in the forefront of our industry, we offer a turn-key solution for casino operators. Our licensees’ players can move flawlessly between mobile, tablet and desktop to play slots or live casino, which feature real tables with real dealers in real time. Our innovative and high-quality offer includes brands like Evolution Live, Red Tiger and NetEnt, and multiple award-winning international player product favorites, such as Crazy Time, Lightning Roulette and Gonzo’s Quest. Evolution is listed on Nasdaq Nordic with a MCAP of EUR 20+BN.

  Across our 20+ sites, we have 10 000+ people working in the fields of Product Innovation, Software Development, Game Presenters & Hosts, IT-support, Facility & Studio build as well as support services. Evolution provides a dynamic and creative work environment with a unique opportunity for the right people to enhance their skills and drive their passion. Our culture is rooted in Evolution’s core values ALIVE, do RIGHT and work TOGETHER and we operate guided by our vision to become the leading supplier of online casino in the world.

  Are you their next EVOlutioneer?

  Read more about working at Evolution here

  About Snille

  Snille Bemanning are working in the technical sector. The company started in 2005 and work with recruitment and with consultants both junior and senior positions in the technical industry. 

  We look forward to to your application!

  Apply below. 

  For more information about the role please contact , 08-562 159 19. The last day to apply is 16 August. Interviews will take place from week 33 onwards.

  Plats:

  Stockholm

  Ansök senast:

  2021-08-15

Hittar du inget intressant just nu?
Registrera dig för framtida jobbmöjligheter!

Läs våra artiklar om rekrytering och få inspiration och tips gällande att söka jobb!

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Så får du den bästa starten på ditt nya jobb

Att börja ett nytt jobb innebär ofta många frågor, funderingar och förväntningar. Både hos dig som nyanställd samt från arbetsgivarens håll. För att få en så bra start som möjligt finns det några saker att tänka på samt några saker att försöka undvika.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi publicerar löpande artiklar med fokus på teknikbranschen och de senaste nyheterna och tipsen gällande att söka jobb och arbeta som konsult.

Anmäl dig för att ta del av nyhetsutskicket!

Ansök till detta jobb: