TA DITT NÄSTA STEG MED SNILLE

Ta ditt nästa steg i karriären via Snille

Alla vi som jobbar på Snille har en bakgrund inom teknik. Vi brukar till och med säga att vi älskar teknik. Kanske är det just det som gör att vi nu i tio år mycket framgångsrikt har hittat nästa steg i karriären åt flera hundra tekniker och ingenjörer.

Vi tror att man trivs som bäst i sitt jobb när man har både trygghet och utmaning och efter många år i branschen har vi blivit duktiga på att hitta den rätta balansen.

Med nisch mot tekniska tillsättningar arbetar vi med  bemanning och rekrytering för såväl nyexaminerade som seniora. Har du några funderingar på vad ditt nästa steg är så uppmuntrar vi dig att titta på de lediga tjänster vi har ute nu. I annat fall är du varmt välkommen att registrera ditt CV här vid sidan.


På Snille har jag både fått prova på så väl olika  företag som olika kompetensområden där jag inte jobbat innan. Det har varit mycket utvecklande samtidigt som Snille känts som en trygg arbetsgivare.

—Servicetekniker, Peter R.

Tyvärr var vi tvungna att säga upp en person vi rekryterade via Snille. Han fungerade inte riktigt, men det förändrar inte förtroendet vi känner för Snille. Vi vill fortfarande göra vår nästa rekrytering via dom.

—Arcticus Systems

Snille hade ett genuint intresse i mig och uppdraget och jag kände mig verkligen handplockad.

—VVS-projektör, Rikard B.