Vi älskar teknik!

Snille Bemanning är nischat mot teknik och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning inom flera delar av teknikbranschen. Med god förståelse för kund och kandidat arbetar vi kompetensbaserat med hög kvalitet, engagemang och stor teknisk förståelse.

Det finns en väldigt enkel bakgrund till att Snille Bemanning grundades och fortfarande finns idag; Vi älskar teknik och vill ge andra ingenjörer och tekniker förutsättningarna för maximal utveckling och trivsel. I allt vi gör strävar vi efter detta. 

 

Varför finns Snille?

På Snille vill vi ge ingenjörer och tekniker förutsättningarna för maximal utveckling och trivsel. Att ha rätt person på rätt plats tror vi är nyckeln till framgång och välmående.

Hur skapar vi värde?

Med god förståelse för kund och kandidat arbetar vi kompetensbaserat med hög kvalitet, engagemang och stor teknisk förståelse.

Vad gör Snille?

Vi arbetar med rekrytering och konsultuthyrning inom teknikbranschens område.

Med historia från KTH

Eftersom att Snille startades ur en kår-anda på Kungliga Tekniska Högskolan har vi alltid hållit KTH varmt om hjärtat. Varje år är vi därför med och sponsrar den studentkarneval som arrangeras av Kungliga Tekniska Högskolans studentkår.  Quarnevalen är en återkommande tradition med anor tillbaks till tidigt 1900-tal som vart tredje år arrangeras i Stockholms innerstad . Varje år som Quarnevalen inte arrangeras så arrangeras vattenquarnevalen Squvalp. 

Till höger visas några av våra bidrag från åren som gått. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Vårt samhällsansvar

Vi anser att det är viktigt att göra vad vi kan för att hjälpa utsatta människor i världen. Eftersom vi har möjligheten att göra det så ger vi varje år ekonomiskt stöd till en organisation som hjälper människor i nöd. Vi ser gärna att organisationen ger hjälp på ett ”tekniskt eller ingenjörsmässigt vis”. Detta hjälper inte bara människor i nöd men även i viss mån för oss närmre vår misson – att främja teknik och ingenjörskonst. Några exempel på stöd vi gett genom åren:

Mjölk för hälsa

Projektet “Mjölk för hälsa” bidrar till att fattiga barn i Kenyas slumområden ska få i sig den viktiga näring de behöver och oftast saknar. Vårt bidrag gick till tre kor och en småskalig biogasanläggning vilket är ett stort steg framåt i arbetet för att skolorna ska kunna blir självförsörjande på mjölk. Det gav också skolköken effektiv förnyelsebar energi.

Barnhem i Tanzania

Econefs projekt bygger barnhem i Tanzania. Hälften av Tanzanias 46 miljoner invånare är under 18 år, och många av dem är föräldralösa. Vi har hjälpt barnhemmet i flera år med att skapa bättre förutsättningar för att bedriva verksamheten och hjälpt till med såväl material till byggnation som med solceller på taket för att barnhemmet ska få billigare el. Läs mer på www.econef.org

Stjärnas målsättning

Hoppets Stjärnas målsättning har varit att bistå de mest behövande, de fattigaste av de fattiga. I denna grupp är barnen särskilt utsatta. Liksom kvinnorna som ofta är ensamma försörjare i det fattigaste områden. Utbildning är vägen ur fattigdom och stärker den egna självkänslan. Därför har utbildning med fokus på förskolor och grundskolor varit första prioritet i Hoppets Stjärnas insatser. Under åren har Hoppets Stjärna omsatt bistånd genom både utskickade ekonomiska medel med även stora kaviteter naturgåvor och mänskliga resurser. Arbetet sträcker sig till fyra världsdelar och ett stort antal länder. Läs mer på www.starofhope.se

Husbygge på Filipinerna

Tsunamin i Thailand känner många i Sverige till, men mindre känt är att Filippinerna fler gånger drabbats av liknande naturkatastrofer. 2013 hjälpte Snille till att återuppbygga en by på Södra Filippinerna som totalt raserats av en naturkatastrof. Totalt räckte Snilles bidrag till att återuppbygga 20 hus för familjerna på ön.

Giving People

Julen 2019 valde vi på Snille att skänka 2% av vår totala vinst till Giving Peoples projekt Jul för alla. Giving people är en hjälporganisation med fokus på utsatta barn i Sverige som lever i barnfattigdom. Nu när julen närmar sig är det många föräldrar som känner oro inför att inte kunna ge sina barn en fin jul. Förra året hjälpte Giving People mer än 2000 familjer med julmat och över 5000 barn fick julklappar tack vare organisationens insamlingar. 

Aktiv Skola

Aktiv Skola jobbar för att barn och unga ska kunna ta del av den naturliga teknikutvecklingen som sker i världen gällande framförallt dator och mobilanvändning, och att detta ska ske på ett tryggt och säkert sätt. I dagens läge är det nästan ofrånkomligt att barn vistas på nätet på olika vis. I och med detta så måste både barnen och vi vuxna vara medvetna om vilka risker som kommer med den ökade användningen.  

Aktiv Skola utbildar både barn, föräldrar och skolpersonal i områdena grooming, näthat och nätmobbning, tre problem som barn och unga tyvärr dagligen får utstå på internet. De erbjuder utbildningsmaterial och föreläsningar och ger verktyg för att kunna hantera när dessa problem kommer och inkräktar på barnens vardag.

Året 2020/2021 är Snille stolta över att presentera sig som huvudsponsorer av Aktiv Skola. 

Miljö och kvalitet

Vårt dagliga arbete har en tydlig influens av miljöhänsyn. Vi anstränger oss för att nyttja förnyelsebara resurser. Samtidigt försöker vi vara sparsamma med de resurser vi använder. I vår administration använder vi i största möjliga mån förnybara naturresurser och vi integrerar även miljöfrågorna i vårt utbud av produkter och tjänster. Grunden för vårt miljöarbete är en medveten ambition att värna om miljön genom användning av förnyelsebara resurser i så slutna kretslopp som möjligt. 

Vi vill också ge våra kunder och jobbsökande högsta kvalitet. För att lyckas med detta har vi arbetat fram ett tillvägagångssätt som bygger på långsiktiga kundrelationer, hög kompetens, öppen och rak kommunikation samt motiverade, prestigelösa medarbetare. För oss är högsta kvalitet ett måste. Vi vill ge våra kunder och arbetssökande många goda anledningar till att återkomma till oss.

Auktoriserat företag

Snille är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som följer Kompetensföretagens stadgar och etiska regler. Auktorisationen säkerställer att vi som medlemmar arbetar seriöst och uppfyller Kompetensföretagens höga krav.