Auktoriserat företag

Om oss / Auktoriserat företag

Auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag

Snille är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som följer Kompetensföretagens stadgar och etiska regler. Auktorisationen ställer höga krav på affärsmässighet och att vi är ett seriöst företag som följer Kompetensföretagens stadgar och etiska regler. Utöver det har vi och alla auktoriserade företag kollektivavtal, tillämpar Allmänna Leveransvillkor, har ansvarsförsäkring och en jämställdhetsplan.

Trygghet för våra kunder

För att bli ett auktoriserat bemanningsföretag genomgick vi en granskning av en auktorisationsnämnd. Som även årligen granskar oss för att säkerställa vår kontinuerliga seriositet. Vi vill att ni som kunder ska känna er trygga i ert samarbete med oss. Vi följer alltid de lagar och regler som gäller i branschen samt de åtaganden vi har mot er som kund. I samarbeten med oss kan man vara säker på att man får en regelrätt utförd tjänst av hög kvalitet.

Trygghet för våra anställda

Det är otroligt viktigt att alla anställda på Snille Bemanning känner trygghet i sin anställning. Detta gäller såväl våra konsulter som de som jobbar på kontoret. Vi är verksamma inom bemanning och har kollektivavtal för det området. Därmed ges bland annat våra anställda branschmässiga löner, har avtal som är reglerade och ger dem en trygghet, pensionsavtal. Och övriga villkor som säkerställer en trygg och säker anställning hos oss – lika trygg som hos våra kunder. Auktorisationen säkerställer också en trygg arbetsmiljö och att vi arbetar med lika villkor för alla oavsett bakgrund.

Intresserad av att få hjälp med kompetenstillförsel?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24h!