OM SNILLE

Snille Bemanning är nischat mot teknik och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning inom alla delar av teknikbranschen. Med god förståelse för kund och kandidat arbetar vi kompetensbaserat med hög kvalitet, engagemang och stor teknisk förståelse. Att ha rätt person på rätt plats tror vi är nyckeln till framgång och välmående.

Våra värdeord

Förståelse: Tack vare Snilles tekniska bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar.

Engagemang: Våra nuvarande kunder och kandidater menar att det som är framträdande i våra leveranser är vårt engagemang. Vi drivs av att få rätt person på rätt plats och vill ge våra kandidater och konsulter förutsättningarna för maximal utveckling och trivsel.

Kvalitet: Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder och kandidater med fokus på kvalité genom hela processen.

Snille såg potentialen hos mig som ingen annan såg. Som arbetssökande träffade jag under en längre period ett flertal företag utan att de förstod min specialistkompetens. Snille däremot förstod och såg potentialen hos mig och hittade en perfekt matchning i ett uppdrag hos Nobel Biocare som teknisk projektledare.

Medicinteknisk projektledare, Mikael B.

Det var en ny roll i vår organisation som vi tillsatte så våra erfarenheter kring vad som krävdes var inte så stor. Jag kunde på en mer övergripande nivå berätta om rollen samt kraven och med hjälp av Snilles erfarenheter och förståelse för teknik kunde vi tillsammans ta fram en kravprofil med rätt förutsättningar.” /Mårten S, CIO Axload

CIO, Axload, Mårten S.

Snille hade en stor förståelse för ingenjörsjobbet och dess utmaningar och kunde därigenom matcha min profil mot en spännande tjänst med stor utvecklingspotential.

Processingenjör, Richard G.