SNILLE FYLLER 10 ÅR!

Nu har vi älskat teknik i 10 år!

Den 13e oktober 2005 grundades Snille Bemanning som en följd av att vår nuvarande VD Isak Nilsson fick ett uppdrag av Fortum. Uppdraget byggde på att inventera och dokumentera alla Stockholms gasspisar. Isak insåg direkt att han inte kunde göra detta själv och i stora drag behövde nu Isak hitta tekniskt lagda individer för att med hjälp av klassisk bemanning utföra detta arbete för Fortum. Entreprenöriell som Isak var, och ännu är, använde han sin egen teknikförståelse för att hitta rätt individer.

Det har nu gått nästan tio år och även om den tekniska nivån ofta är högre än i uppdraget 2005 så är det mycket som är det samma. Vi är fortfarande ett bemanningsbolag, Fortum är fortfarande en storkund och vi älskar fortfarande teknik!


På Snille har jag både fått prova på så väl olika  företag som olika kompetensområden där jag inte jobbat innan. Det har varit mycket utvecklande samtidigt som Snille känts som en trygg arbetsgivare.

—Servicetekniker, Peter R.

Tyvärr var vi tvungna att säga upp en person vi rekryterade via Snille. Han fungerade inte riktigt, men det förändrar inte förtroendet vi känner för Snille. Vi vill fortfarande göra vår nästa rekrytering via dom.

—Arcticus Systems

Snille hade ett genuint intresse i mig och uppdraget och jag kände mig verkligen handplockad.

—VVS-projektör, Rikard B.