VÅRA TJÄNSTER

Konsultuthyrning och hyrköp

Konsultuthyrning är den tjänst som flest av våra kunder väljer och uppskattar. Det är en lösning som ger dig störst flexibilitet och trygghet. Vi tillåter övertag av våra konsulter vilket gör uthyrningen till ett hyrköp.

I vår bemanning letar vi brett på marknaden efter rätt kompetens där målet är en uthyrning. Olik resursbemanning görs vår bemanning ofta över längre perioder på heltid. Under denna tidsperiod är personen anställd hos oss och Snille har det yttersta ansvaret som arbetsgivare även om personens arbetsplats är ute hos dig som kund. Många av våra kunder uppskattar flexibiliteten i bemanningen. Skulle personalbehovet minska så kan bemanningen helt enkelt avslutas.

Till skillnad från konsulting tillåter vi våra kunder att efter en tid överta våra konsulter om de så önskar. Alla våra bemanningar kan därför ses som hyrköp.

Rekrytering

I vår rekryteringslösning letar vi brett på marknaden efter en person som ska anställas direkt i din verksamhet.

Precis som i vår bemanningslösning så attraherar vi i våra rekryteringar duktiga personer till våra kunder. I dessa rekryteringar är det uttalade målet att direkt bli anställd hos dig som kund. Tidigt i processen sätter vi oss in i din verksamhet för att bättre kunna presentera den i vår kommunikation mot kandidater. Eftersom vi är duktiga på både teknik och rekrytering är vårt mål är att ta över hela processen från start till slut, men med tydlig avstämning. På så vis kan du ägna din tid åt det du är bäst på.

Det finns många anledningar till att några av våra kunder väljer att rekrytera istället för att bemanna. Bäst passar det för roller där inlärningsprocessen är omfattande och startsträckan är lång eftersom det kräver mycket av bolaget.

Vill du bli kontaktad av en av våra säljare?

 

Kontakta oss

Skickliga rekryterare och ett professionellt bemötande av Snille gjorde min anställningsprocess till en mycket positiv upplevelse.

David, Senior Manager Engineering & Technology FMCG