VARFÖR SNILLE

Anledningen till att arbeta med oss är att du kräver hög kvalitet och vill ha precis rätt person på rätt plats. Vi är duktiga på att hitta teknisk personal oavsett om målet är att du rekryterar individen direkt eller efter en tid av bemanning. Den kanske främsta anledningen till varför du vill jobba med oss är att vi älskar teknik och det vi gör. Många av våra kunder tycker att det som utmärker oss är det engagemang vi visar. Vi vill ge våra kunder anledning att arbeta med oss igen. Och igen.

Vill du bli kontaktad av en av våra säljare?

 

Kontakta oss

Det finns många anledningar till varför vissa företag eller divisioner väljer att arbeta med oss. Samtidigt finns det många som inte borde välja oss som leverantör. Låt oss börja med det sistnämnda:

Vi är en leverantör som kräver tid och engagemang från dig som kund. Styrkan i det vi gör, och det som gör att vi kan skapa magi, är att vi själva har teknisk bakgrund och får möjligheten och tiden från våra kunder att sätta oss in i deras behov. Om ditt föredragna arbetssätt är att skicka över en kravspecifikation och sedan få ett antal CVn levererade så bör du välja en annan leverantör.

Anledningen till varför du ska arbeta med oss är för att du ställer höga krav och vill ha hög kvalitet. Du värderar varje anställd högt och vill att precis rätt personer ska vara på precis rätt plats i din organisation. Tack vare vår tekniska bakgrund och tekniknisch har vi förmågan att förstå, verkligen förstå, dina behov och sedan omsätta dessa behov i en sökning som hittar även svårfunna individer.

Vi vill att våra kunder ska kuna ägna sig åt det som gör bäst, vad det än må vara. Därför tar vi helhetsansvar i våra uppdrag och driver processen från ax till limpa med fokus på att leverera ett fåtal duktiga kandidater. Vi levererar kvalitet, inte kvantitet.

Ser man till personerna som vi tillsätter så utgår vi alltid från den enskilda individens förutsättningar för att hitta nästa steg i karriären. På så vis levererar vi en person med driv och hjärta för uppgiften.

Vi erbjuder det bästa av två världar genom att kunna erbjuda tekniker och ingenjörer med kompetensen av konsulter till priset av en bemanning där möjligheten till övertag alltid finns. Vill du hellre rekrytera så finns det alternativet också.

Att vi älskar teknik kan vara den största anledningen att arbeta med oss. I mångt och mycket är allt vi vill att just hjälpa våra medmänniskor, teknikerna och ingenjörerna, att utvecklas. Därmed är det enkelt för oss att vara engegerade i det vi gör.

Som ett litet nischat bolag i en tuff bransch tror vi inte att kortsiktiga kundrelationer är ett alternativ. Därför strävar vi alltid efter att tänka långsiktigt på våra kundrelationer vilket skapar trygghet för kunden och en större pricksäkerhet för oss i våra leveranser.

Snilles värdeord:

  • Förståelse
  • Engagemang
  • Kvalitet

Själva svårigheten i rollen handlade om en kombination av att hitta en person med rätt erfarenheter och teknisk kompetens, samtidigt som personen skulle passa in i vår kultur. Snille involverade mig i processen och jag kände mig hela tiden trygg i vart vi var.

CIO Axload, Mårten S.